Nyheder

Fra Bestyrelsen

Så gik der ENDELIG  hul på Corona restriktionerne, så vi kan gennemføre vores arrangement med det fantastiske  The Blues Overdrive den 6.2. kl. 14.00.

Vi glæder os meget til at se så mange medlemmer som muligt  – husk, at såfremt I har betalt medlemskontingent (meget gerne på MobilePay 42365) inden den 6.2., kommer i gratis ind!  Det er der heldighvis en del som allerede har gjort, men  vi håber mange flere vil få lyst til at være medlemmer af Albertslund Jazzklub.

Systemet med medlemskab er, som nævnt tidligere,  ændret, så medlemskabet tæller fra 1. januar til 31. december og der er kun en gratis entre (i år bliver det pga Coronanedlukning  den 6.  Februar ) og ikke som tidligere, når medlemskabet blev tegnet. 

Husk derfor, at indbetale medlems kontingent på kr. 150,-  på  MobilePay 42365, tak, så der er gratis adgang – men en sandwich – til kr. 50,- – skal som altid betales/bestilles på MobilePay  3317DL

Generalforsamling afholdes den 6.3. i kantinen på Rådhuset, hvor Hans Knudsens Jumpband spiller.

Indkaldelse til generalforsamlingen følger snarest .

Vi skal – p.g.a. sygdom – (desværre…) have valgt en ny kasserer og 2 nye bestyrelses medlemmer.

Man kan blive skrevet på en ”bestyrelses interesseret”  liste ved henvendelse til albjazz@albjazz.dk  så vi undgår det helt store kampvalg til genralforsamlingen…

Det er vigtigt vi får nogle flere med i bestyrelsen, så tænk over det allerede nu, tak.

På gensyn den 6.2.  til en forhåbentlig  fantastisk gang blues.