Tidligere arrangementer.

26. November – juleJazz

Vi havde fornøjelsen af French/Danish Dixie-Jazz Quintet, der underholdt os med blandet blød musik. God stemning og humor i en pyntet Kongsholm sal, hvor juletræet strålede på scenen, baren blev livligt besøgt og dejlige juleplatter fra Cafe Dalvangen til dem der havde bestilt mad. Cafe Dalvangen, Dalvangsvej 54, 2600 Glostrup gav også et gavekort til vores lotteri – tak for det!

5. November 2023.

Vores november arrangement var et brag af en fest med +-140 medlemmer og gæster – tak for den store tilslutning. Det gør det virkeligt sjovt at være arbejdende bestyrelse når i alle støtter op om vores jazz eftermiddage. Vi hørte et varieret udsnit af New-Orleans jazz samt visse melodier fra Giro 413 og John Mogensen. Stor tak til de frivillige på aktivitetscentret.

  1. Oktober 2023

September 2023 – sæsonstart.

Generalforsamlingen er blevet afholdt, Bestyrelsen er genvalgt med et nyt medlem Christian og en ny suppleant Jens (undertegnede).
Efter generalforsamlingen var der spisning og Potatohead Jazz Band fra Spanien underholdt til kl 22. En hyggelig og fin afslutning på denne sæson.

Jazzklubben i Albertslund skriver historie den 5. marts 2023 med 175 tilhører til musik fra Leonardo Pedersens Jazzkapel. Det blev sidste gang bandet spiller sammen efter 61år og det er desværre en sørgelig udvikling i Jazz-musikken. Tak fordi du støtter denne jazzklub så vi holder liv i denne dejlig genre.

Spisning med smørrebrød til over 100 glade og oplagte mennesker i den store Kongsholmsalen – Liljens kvarter – Albertslund. Orkestret med 11 veloplagte musikere og en sangerinde spillede i 2 timer med en pause imellem til vores lotteri, hvor man kunne vinde meget fine præmier fra vores dejlige sponsorer. Klik ind på vores sponsorside her på hjemmesiden før du skal i byen næste gang så ved, hvor du skal handle. https://www.albertslundjazzklub.dk/sponsorer/

Sidste plakat med Leonardo Pedersens Jazzkapel. De stopper efter 61år men medlemmerne spiller stadig i andre orkestre – heldigvis!

En helt forrygende eftermiddag den 5. februar 2023, hvor Fjeldtetten med deres skønne sangerinde fra Polen. Der var fuldt hus i aktivitetscentret som dannede rammen om dette arrangement. Som altid god stemning og med klapsalver fra 80-90 tilhørere var der ikke tvivl om at musikken gik rent ind hos alle.
Anna Pauline kunne desværre ikke være med, men hendes substitut var fuldt på højde med dejlig sang og spil på trombone og trompet.

Dejlig aften med over 60 medlemmer der nød den dejlige musik fra Kim Menzer Jazz og Blues band.


Tidligere arrangementer.

Søndag den 7. november 2021

Søndag den 3. oktober 2021.
Tidligere arrangementer