Tidligere arrangementer.

Jazzklubben i Albertslund skriver historie den 5. marts 2023 med 175 tilhører til musik fra Leonardo Pedersens Jazzkapel. Det blev sidste gang bandet spiller sammen efter 61år og det er desværre en sørgelig udvikling i Jazz-musikken. Tak fordi du støtter denne jazzklub så vi holder liv i denne dejlig genre.

Spisning med smørrebrød til over 100 glade og oplagte mennesker i den store Kongsholmsalen – Liljens kvarter – Albertslund. Orkestret med 11 veloplagte musikere og en sangerinde spillede i 2 timer med en pause imellem til vores lotteri, hvor man kunne vinde meget fine præmier fra vores dejlige sponsorer. Klik ind på vores sponsorside her på hjemmesiden før du skal i byen næste gang så ved, hvor du skal handle. https://www.albertslundjazzklub.dk/sponsorer/

Sidste plakat med Leonardo Pedersens Jazzkapel. De stopper efter 61år men medlemmerne spiller stadig i andre orkestre – heldigvis!

En helt forrygende eftermiddag den 5. februar 2023, hvor Fjeldtetten med deres skønne sangerinde fra Polen. Der var fuldt hus i aktivitetscentret som dannede rammen om dette arrangement. Som altid god stemning og med klapsalver fra 80-90 tilhørere var der ikke tvivl om at musikken gik rent ind hos alle.
Anna Pauline kunne desværre ikke være med, men hendes substitut var fuldt på højde med dejlig sang og spil på trombone og trompet.

Dejlig aften med over 60 medlemmer der nød den dejlige musik fra Kim Menzer Jazz og Blues band.


Tidligere arrangementer.

Søndag den 7. november 2021

Søndag den 3. oktober 2021.
Tidligere arrangementer